“Ήρθαμε στο Πήλιο με διάθεση για δουλειά” τόνισε  ο μέσος της Νίκης Στέργιος Οικονομίκος

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2020-08-26 10:58:11

Με μεγάλη διάθεση για δουλειά ανέβηκαν στο Πήλιο οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, όπως υποστηρίζει ο Στέργιος Οικονομίκος. Αποχαιρέτησε τη βολιώτικη ομάδα ο Γιώργος Ιορδανίδης, του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε.
Ο Στέργιος Οικονομίκος ήταν εκείνος που κλήθηκε από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Νίκη να μοιραστεί με τον κόσμο της ομάδας, τις πρώτες σκέψεις του, κατά τη διαμονή του στην Πορταριά, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκείνου και των συμπαικτών του. Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο νεαρός μέσος:

Για τις πρώτες ώρες εκείνου και των συμπαικτών του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε όλοι εναρμονιστεί στην ατμόσφαιρα της προετοιμασίας, έχουμε έρθει πολύ σοβαροί κι έτοιμοι ψυχολογικά, με διάθεση για δουλειά. Οι πρώτες ώρες μας βοηθούν περισσότερο στην προσαρμογή μας, αλλά γενικά, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε μπει σε διαφορετικούς ρυθμούς κι έχουμε ξεκινήσει αρκετά δυνατά. Πιστεύω πως, αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που εύχομαι σε όλα τα παιδιά της ομάδας, θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά».

Για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που πήρε πέρσι και ποιος θέλει να είναι ο ρόλος του τη φετινή χρονιά: «Πέρσι ήρθα στην ομάδα τον Φεβρουάριο, αλλά κατάφερα να πάρω κάποιες ευκαιρίες, έστω και λίγες. Φέτος είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ξεκινώ με την ομάδα από την αρχή της χρονιάς και προετοιμάζομαι με αυτήν. Αν συνεχίσω έτσι, με δουλειά και πίστη στο πλάνο των προπονητών μου, θα καταφέρω να έχω ξανά τις ευκαιρίες και τον ρόλο που μου αξίζουν».

Για το γεγονός πως του χρόνου η Νίκη θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2: «Αυτό είναι πολύ θετικό για όλους μας, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα αγωνιστούμε σε μία αμιγώς επαγγελματική κατηγορία και θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το καλύτερο»

Το χθεσινό πρόγραμμα
Η χθεσινή ημέρα άρχισε «βάρβαρα» για τους ποδοσφαιριστές. Το εγερτήριο ήταν πολύ νωρίς το πρωί και αμέσως οι παίκτες μετέβησαν στο γήπεδο του Ορμινίου.
Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης χωρίς καθόλου μπάλα. Επομένως ήταν αρκετά επίπονη καθώς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση.
Αμέσως μετά την προπόνηση τα μέλη της αποστολή πήραν το πρωινό τους και μετά ξεκουράστηκαν. Το μεσημέρι έλαβαν το γεύμα τους για να ακολουθήσουν μεσημεριανός ύπνος και απογευματινή προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως σας ενημέρωσε από χθες η «Θ» στην προετοιμασία λαμβάνει μέρος και ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Νίκης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και θα θωρακίσει τα γκολπόστ της ομάδας αποτελώντας την τριπλέτα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Μανώλη Αποστολίδη και Κώστα Παπαδόπουλο.

Είπε «αντίο» ο Ιορδανίδης
Παρελθόν από τη Νίκη αποτελεί ο Γιώργος Ιορδανίδης. Μετά από σχεδόν μία τετραετία ο έμπειρος μέσος δεν θα συνεχίσει στη βολιώτικη ομάδα και μέσω προσωπικής του δήλωσης αποχαιρέτησε τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της Νίκης.
Πάντως στη δήλωσή του ο Ιορδανίδης αναφέρει ότι δεν ήταν προσωπική του επιλογή να φύγει από το βολιώτικο συγκρότημα. Αναλυτικά η ανάρτησή στον λογαριασμό, που διατηρεί στο Facebook, έχει ως εξής:
«Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, με έντονες χαρές, λύπες και ανάμικτα συναισθήματα ήρθε το φινάλε για εμένα σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που συμμετείχα ενεργά σε αυτή την ιστορική ομάδα, προσφέροντας το 100% των δυνάμεων μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με πίστεψαν και ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, και τις εκάστοτε διοικήσεις, ιδιαίτερα όμως σε όλο τον υπέροχο κόσμο, που συμπαραστέκεται πάντα στην ομάδα, στις χαρές, αλλά κυρίως στις λύπες.
Δεν αποτελεί προσωπική επιλογή να μη συνεχίσω στην ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά….».



Ζαγορά Πήλιο